Teambuilding verhogen

Teambuilding verhogen - New Happiness
De samenwerking van je team verbeteren

Sport & spel

Succes bereik je samen en daarom is het belangrijk om je medewerkers te (blijven) motiveren, inspireren en amuseren. Wil jij door middel van sportactiviteiten de teambuilding verhogen binnen het team? Dat kan! Sport en spel dragen bij aan het verbeteren van de samenwerking, het onderlinge vertrouwen, effectievere communicatie en plezier op de werkvloer. Afhankelijk van jullie doel maak ik een plan op maat voor een onvergetelijke dag met heel het team of de organisatie.

“Teamwork makes the dreamwork.”

Inspireren, motiveren en verbeteren

Loopt de werkrelatie tussen je werknemers stroef? Ervaar je geen échte teamspirit op de werkvloer? Merk je dat er zich eilandjes vormen binnen het team? Wil je de samenwerking binnen het team verbeteren of juist je medewerkers blijven inspireren en motiveren? Ik ga je helpen door sport- en spelelementen te koppelen aan de wensen en behoeften van het team of de organisatie.

Sport inzetten als middel

Sport is écht mijn ding; niet alleen heb ik er de opleiding voor gevolgd, ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig geweest met het organiseren van sportieve evenementen. Afhankelijk van jouw doel koppel ik sport- en spelelementen aan de behoeften van het team. Ik maak een kant-en-klare aanpak; er ligt een plan om sport- spel- of bedrijfsactiviteiten te organiseren. Hier kun je als organisatie mee aan de slag om knelpunten binnen het team of de organisatie op te lossen of om je teams te blijven motiveren en inspireren.

PS Heb je hulp nodig bij de voorbereidingen of tijdens het uitvoeren van de activiteiten? Ervaring genoeg, dus ook daar kan ik je bij helpen.

A winning team

Sporten is – om maar gelijk met de deur in huis te vallen – ten eerste ontzettend gezond. Want fitte werknemers verzuimen minder snel dan werknemers die niet sporten. Daarnaast zorgt het ook voor actieve, geïnspireerde en gemotiveerde werknemers. Het bevordert de saamhorigheid binnen een team; je leert je collega’s tijdens het sporten op een andere manier kennen. Want die vervelende collega die tegenover je zit op kantoor, blijkt privé toch niet zo onaardig te zijn. En wie had gedacht dat Petra van de afdeling financiën zo’n goed uithoudingsvermogen had.

Teambuilding verhogen - New Happiness - Fleur van Hooff

Mijn hulp nodig?

Wil jij sport- en spelactiviteiten inzetten voor het motiveren en inspireren van je werknemers? Wil jij een plan op maat, afhankelijk van de wensen en behoeften van de organisatie of het team? Laten we onder het genot van een kop koffie kennismaken.

Ook voor advies op maat of voor coaching van je werknemers kun je bij mij terecht.