New Happiness vertouwenspersoon - coach

Coming together is a beginning
Keeping together is progress
Working together is success

Over mij

Fleur van Hooff

Geluk brengen binnen een organisatie; dat is waar ik energie van krijg. Mijn naam is Fleur van Hooff, werkgelukdeskundige en oprichtster van New Happiness. Naast ondernemer ben ik ook mama van 3 kinderen, partner van Koen en een échte teamplayer. Ik vind het belangrijk om – samen – stil te staan bij geluksmomenten; hoe klein ook.

Ik ben ervan overtuigd dat een goed geoliede machine binnen de organisatie bijdraagt aan het werkgeluk van medewerkers. Succes maak je namelijk samen; no-nonsense, maar aanpakken! Ik ben eerlijk, empathisch en praat gemakkelijk met alle lagen van de organisatie. Door met de werknemer in gesprek te gaan en inzichten te delen met de juiste mensen binnen de organisatie zorg ik voor een fijne verbinding en meer geluk op de werkvloer.

Samen groeien

Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat, trots is op het bedrijf waar hij werkt en genoeg ruimte krijgt om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een fijne werksfeer creëer je samen, en daarom werk ik graag met mensen die persoonlijk, maar ook samen met het bedrijf willen groeien. Uiteindelijk zullen we het samen moeten doen.

Sport maakt mij happy

Werkgeluk creëren in combinatie met sport- en spelactiviteiten is iets waar ik zelf ontzettend happy van word. Ik ben jarenlang coach geweest en daarbij vond ik verbinding en samenwerken ontzettend belangrijk. Met deze achtergrond en ervaring in de sportwereld wil ik medewerkers dichter bij elkaar brengen, motiveren en inspireren, want dat is wat sport met mensen doet. Daarnaast leidt de benodigde lichaamsbeweging tot fitte, tevreden werknemers met betere werkprestaties als gevolg.

Mijn hulp nodig?

Wil jij meer werkgeluk, je werknemers motiveren of een efficiëntere onderlinge samenwerking? Ervaar je knelpunten op de werkvloer, maar weet je niet waar het aan ligt en hoe je het moet oplossen? Laten we onder het genot van een kop koffie kennismaken om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.