Coaching Medewerkers

Gesprekken & begeleiding

Botert het niet tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie? Of heb je het gevoel dat het stroef loopt met een medewerker, en dat hij niet helemaal op zijn plek zit? Wil je het ziekteverzuim verlagen? Ik ga met je medewerkers in gesprek om erachter te komen waar de pijnpunten zitten en waar ze hulp bij nodig hebben. Dit kan zowel op individueel vlak als in groepsverband. Zie mij als vertrouwenspersoon. Samen gaan we aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk of mindset van werknemers.

Werk en geluk verbinden - coaching medewerkers - New Happiness

Tijd voor verandering

Wanneer medewerkers geen motivatie en inspiratie meer in hun werk vinden, merk je dat als werkgever op de werkvloer. Het ziekteverzuim loopt op, je medewerkers hebben veel last van depressies en burn-outs en zetten geen stap meer extra voor elkaar, de klant of voor de werkgever. Maar waar ervaren werknemers precies knelpunten op de werkvloer? Waar hebben ze nu écht behoefte aan? En hoe kan ik ze daarin het beste begeleiden? Daar ga ik door middel van coaching medewerkers, gesprekken en begeleiding achter komen.

Medewerkers coachen en motiveren

Zie mij als vertrouwenspersoon. Ik ga met je medewerkers in gesprek om te achterhalen wat ze belangrijk vinden in hun werk. Wat leeft er op de werkvloer? Waar lopen je medewerkers tegenaan? En wat hebben ze nodig om meer werkgeluk te ervaren? Denk hierbij aan zelfontplooiing, voldoende cursussen en trainingen of bijvoorbeeld betere communicatie binnen het team. Tijdens mijn coachingsessies kijk ik waar de uitdagingen liggen, waar er behoefte aan is en maak hierop een plan. Hierbij zijn zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling belangrijke instrumenten.

Een positieve mindset

De coaching zorgt voor een blijvende verandering naar een gezonde werkvloer. Het doel is om medewerkers te coachen, ontwikkelen en te motiveren. Door coaching, gesprekken en goede begeleiding ervaar je als werkgever:

Mijn hulp nodig?

Kan jouw organisatie een flinke dosis werkgeluk gebruiken of wil je door middel van coaching de mindset van jouw werknemers verbeteren? Laten we onder het genot van een kop koffie kennismaken om te kijken wat ik voor jou en je werknemers kan betekenen.

Ook voor advies op maat of voor teambuilding door middel van sport- en spelactiviteiten kun je bij mij terecht.